Despre Goodwyn Interiors

Sorina Budușanu, fondatoarea brandului Goodwyn Design, a fost pasionată de mică de pictură, iar talentul i-a fost validat de numeroasele premii obținute la concursurile de creație plastică la care a participat atât în timpul anilor de gimnaziu, cât și de liceu.

A urmat Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, apoi și-a aprofundat studiile în design si pictură murală la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași. În timpul facultății, a plecat cu o bursă Erasmus în Spania, unde a descoperit o nouă pasiune, tot din sfera artistică, cea pentru film și fotografie. După absolvirea studiilor de licență și de master, s-a angajat ca designer la o companie de prestigiu din Iași. Dacă la început a privit activitatea de designer ca pe ceva temporar, în scurt timp a realizat că este mai mult decât atât. Cunoștințele academice, dublate de un talent viguros, dar și de un simț estetic înnăscut, au transformat-o într-un dintre cei mai apreciați designeri. A amenajat cu ingeniozitate și pasiune zeci de spații, atât locuințe private, cât și muzee – unde a lucrat în echipă, precum Castelul Ruginoasa, Muzeul „Petru Poni”, Muzeul „Mihail Kogălniceanu” etc.

După cinci ani de experiență ca designer în capitala Moldovei, Sorina a decis că e timpul pentru un pas nou în carieră, astfel că a luat hotărârea de a se muta în capitala Marii Britanii. În Londra a avut șansa de a pune în practică idei moderne, avangardiste, în cadrul a două companii de top în industria designului interior: „West One Bathtrooms” și „The Sofa and Chair Company”. În tot acest timp, a dezvoltat relații excelente de colaborare cu designeri, arhitecți, furnizori și producători de produse hi-end din întreaga lume.

Goodwyn a luat naștere în anul 2016, la Victoria Station, în inima Londrei, la o cană de ceai. Tipic englezesc! O idee care s-a conturat rapid și a dat suflet unui proiect clădit pe o fundație solidă, bazată pe talentul, experiența și pasiunea Sorinei pentru design și accesoriile acestuia.

După ani de experiență și excelență în execuția proiectelor și implementarea lor, Sorina s-a întors acasă, la Iași, dornică de a împărtăși ideile și creațiile sale în materie de design și urmărind același obiectiv principal: de a aduce o stare de bine, de a oferi senzația de lux în bugete accesibile tuturor.

Ce spun clienţii