11
aug.

Design interior Iasi

Servicii Design interior Consultanta si proiectare – Casa Rezidentiala , Locatie IASI, Valea Lupului

-Design modern, contemporan-

In cadrul amenajarilor interioare brieful clientului este cel mai important. La fiecare inceput de proiect discutam cu beneficiarii despre nevoile si necesitatile acestora in materie de amenajarea spatiului vizat.

In cazul de de fata clientii au dorit o amenajare contemporana, moderna, usor de intretinut, cu semineu integrat in zona tv.

Designul interior al proiectului incepe din hol, mergand spre bucatarie, culorile se intepatrund,urmarind liniile cursive ale functionalitatii spatiului. Holul, open space cu livingul, face trecerea intre partea de etaj si zona de zi.

 

In partea stanga am pozitionat un dulap inalt, cu oglinda care are rol functional, marind totodata spatiul prin reflexie. Zona scarilor este conceputa special pentru acesta casa, element decorativ care aduce aminte de riflaje pastrand un aspect usor industrial. Functionalitatea acestora este completata de mana curenta, asezata pe peretele opus, aleasa in culoarea elementelor metalice. Scarile sunt placate cu gresie deschisa la culoare, pentru a oferi contrast si luminozitate.
In toata amenajarea, culorile peretilor sunt ultramate, acestea fiind potrivite in spatiile cu lumina naturala puternica. Peretii au o textura catifelata, potrivita pentru spatii elgante.

Zona de living dispune de o canapea mare, extensibila, un forma de U, culorile fiind date de acceorii, draperii si perne decorative. Livingul este open space cu zona de dining si bucataria.
Zona de dining, dispusa spre geam, ofera lumina naturala, necesara acestui spatiu. Pozitionarea acesteia langa bucatarie ajuta la buna functionare a spatiului, acestea fiind in stransa comunicare.
La bucatarie au fost folosite usi din mdf vopsit, blat si contrablat din pal melaminat, banda led si dulapuri suspendate pentru un plus de spatiu de despozitare.
Designul bailor este unul modern, la fel ca si restul camerelor, unde am folosit un paleter neutru care va rezista schimbarilor constante a trendurilor.

Sistemele de iluminat ofera o nota luxurianta, acestea aducand un plus de eleganta prin elementele de alama.
Parchetul folosit este o culoare calda, neutra, care permite asocierea cu tonurile de gri folosite si accentele caramizii din draperii si elemente de décor.

La etaj, dormitorul ofera un sentiment de liniste prin colurile calde folosite. Combinatia de tapet si var decorativ ultramat, capsuleaza intreaga incapere. Oglizile de pe usile glisante din dulapul incadrat in nisa, sunt dispuse in fata geamului. Acestea reflecta lumina naturala, multiplicand prin reflexie. Manerele mobilierului sunt atent alese, acestea oferind un plus de “shine and spark”.

 

Pentru mai multe delatii despre ce am facut si ce putem face ne puteti contacta pe mailul: sales@goodwynlondon.com sau la numarul de telefon +44 7710996585

*** numarul de telefon este asociat cu firma noastra care are sediul commercial in Marea Britanie.
Ne puteti gasi in Iasi. Suntem in cadrul showroomului de decoratiuni interioare San Marco Iasi. strada Pacurari nr 79, Punct de lucru cu program 10:00 – 16:00 de Luni pana Vineri.

Serviciile de design interior iasi consiliere design sau proiectare design incep de la 200 de lei pe ora si/sau 60 lei mp. Desplasarile sunt incluse in pret pe raza orasului Iasi si imprejurimi.